♥ ♣ ♦ •

idag trodde jag att jag skulle bryta ihop men det gjorde jag inte.

Känner att jag behöver vara med människor som får mig att le och får mig att känna mig älskad och ha kul, speciellt nu i helgen... Hör av er om ni vill planera en träff med mig.

Färgade ju håret idaaaaag, blev nice tycker jag! Färgade hos Hanna, vi var bäst på att få färg i typ hela ansiktet,nacken mm HAHA.

Nu ska jag nog snart ta och sova och så. HEJA ERIK GRÖNWALL I IDOL!•


tiden går fort...Massa saker som är ett eller två år sen nu känner jag, t.ex. två år med matte i förrigår och ett år sen första dan på idolkvalet, första ggn jag träffade dem och honom... :)

Nu ska jag faktiskt strax sova tror jag, känt stort behov av det på senaste tiden höhö. Måste köpa lite nya kläder och så också! Men kanske bättre att göra det nånannan dag och inte just nu va.

Pusspåer.

The more you dream about me, The more that I believe.

Hemma idag. Är inte jättesjuk men om jag går till skolan så kommer jag inte kunna koncentrera mig och då är det bättre att vara hemma, ta det lugnt och bli bättre.

Kollade lite min gamla bdb och där såg jag att förra året precis idag så tappade jag min mobil på bussen. Haha, det är såå jag men jag fick ju tillbaka den den gången... BRA.

Längtar bajsmkt tills på lördag då jag ska sova hos Hannah med Alice och Hanna. Hanna och Lisa skulle vara med men de kunde inte det...

Vill kolla på film men har typ inga bra... TIPS?

låttips
om ni har spotify:
http://open.spotify.com/track/47wlsh0cwdtxGmCaMBWlYK
annars så heter låten: sympathy och är med goo goo dolls

igår så släpptes ju också another lover's gone (har inte hört hela orginalversionen, bara den han spelade i radio för ett tag sen men orginalet är nog grymt det med)

.

"Hoppet är det sista som överger människan"

nånting

HallÅ.
Sitter och har lite halvtråkigt ja. Fanny och Hanna sov här igår. Vi kollade på film och innan var vi och fikade. Ni skulle bara veta hur hungrig och trött jag var. Tänker inte säga att jag aldrig varit så hungrig i hela mitt liv men HUNGRIG var jag. Problemet med allt i går var bara att jag mådde typ alltid tvärtemot vad Fanny och Hanna mådde. Hm.

Ajusste, har bestämt mig för att sno massor av mina vänners kläder. Måste sno, iaf måste låna!


n0llning i k0rthet

fått sirap,ägg,mjöl,oboy mm i håret. lekt hund. sjungit på ett lejon. haft en cool brandmanshjälm.låtit som en apa och slått mig på bröstet.gjort slut.gjort armhävningar.sjungit nollningslåt.skämt ut mig på olika offentliga platser i sthlm helt enkelt.


Men nu är jag hemma, gjort klart min samhällskunskap så ska bara skriva ut den.
Sen ska jag dricka upp mitt te, borsta tänderna och SOVA.

btw, jag har coolaste faddern ^^

when you gonna live your life right

HALLÅDÄR.
Idag ska vi ha idrottsdag i hellasgården där vi ska springa gå 5 km, hehe. Så ska ta bussen om en kanpp halvtimme så borde egentligen göra mig i ordning klart nuuu.
Tänkte bara skicka iväg ett inlägg eftersom jag är så dålig på det, haha.

Just nu så känner jag mig ganska glad faktiskt, iaf mkt gladare än för ett tag sen. För det är såhär att min klass är fakstiskt riktigt najs och när jag lär känna typ alla så tror jag att det kan bli riktigt braaaa (hoppas verkligen det).
Igår hade vi vårt första uppträdande på st:erik och det var i skolan. Jag tycker det gick bra och var kuuuul.

Nejmen puss och hörs sen.

kom ihåg, girls just wanna have fun haha.

MYSLÖRDAG

Haft en extremt mysig dag med min efterlängtade och älskade fjutett (hade inte träffat Millis och Bellis på exakt 3 månader! ILLAAAA.)
Vi mötes i björknäs, gick till skolan och var nostalgiska och sen pratade vi lite och gick och köpte godis (men Bella åt inte av det).
Så drog vi hem till Bella, som bor FETT najs!
Kollade på discodaggarna, hihi den är gulliiiig. Jag mådde illa av allt godis vi köpt + middag som jag fick hos Bella. Men det gick över.
Jag älskar er. Ni är så jäävla braaa <3

Drömde typ gulligaste drömmen i natt, kan inte sluta tänka på den. Skulle inte banga direkt va.

BTW, jag och hanna blev väckta av Trassel och sen åt jag och hanna tårta till frukost men jag åt mest godiset för jag gillade inte lingonen (y)

090910

HallÅ.
Ledig i dag eftersom jag fick skippa min ända lektion, matte, för att jobba hemma... Ledig betyder att göra ingenting (vilket är jäävligt dåligt med tanke på hur mkt saker jag har till imorrn och att jag har sång i kväll..)

Hanna var här på en liten fika, hihi. Inte en jättelång stund men mysigt var det iaf.
Hon var trött, jag var varm.

Nu ska jag strax gör mig i ordning och vara lite duktig.
Morfar kommer på middag ikväll också.

Puss / lilla F


kom på att det var ett år sen Thea kom till oss... R.I.P. älsklingen min <3.

tisdag

Jag är ganska trött på min tråkiga blogg svar ja....

Iaf, trött på ganska mkt.. Men denna dag var ganska bra faktiskt. På idrotten körde vi frisbee (HAHA, jag sög hårt på det!) och sen skyndade vi oss tillbaka till skolan för musik för dans och teater lektionen. Greaselåten "We go together" kör vi just nu där (y)
Sen var det mentorstid och lunch och slut! MOHAHA, slappvecka nu ja. Jag gillar.

Något annat som jag gillar är att idol börjar ikväll. Niiiiiice!!


Dagens låt: Another lover's gone

datorkunskap

Nu har jag datorkunskap, höhö.
Hitills har jag varit inne på fb, bdb och här ;)
(nu fick vi nån uppgift haha)

Hm, hörs sen.

(det var ett väääldigt ointressant inlägg märkte jag......)

RSS 2.0